Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Handsfree-Není pokrytí i když telefon signál má




Právě je sob 08. srp 2020 5:11:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 27. črc 2020 15:04:45 
Offline

Registrován: pon 18. zář 2017 23:25:57
Příspěvky: 22
Zdravím všechny, mám problém, že když připojím telefon k autu (BT handsfree) tak mi po chvilce začne auto tvrdit, že telefon nemá signál (O2-CZ) i když telefon samotný signál má. Auto pak odmítá vytáčet hlasově hovory. Nové párování jsem zkoušel. Jde o kombinaci C4 GP 2017 + BlackBerry Key2 (dual Sim verze). Nevíte, jestli třeba nevyjela nějaká aktualizace, která by se nahrávala přes diagnostiku? To mi navrhli v Citroenu a příští týden tam jedu. Setkal se s tím někdo?
Díky


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 27. črc 2020 19:59:50 
Offline

Registrován: stř 26. črc 2017 0:53:00
Příspěvky: 353
hluposť, aktualizuje sa to cez usb.

_________________
Citroen C4GP, 03/2017, 1,6 HDI 120 AT6


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 27. črc 2020 22:21:24 
Offline

Registrován: pon 18. zář 2017 23:25:57
Příspěvky: 22
Co se týče SW, tak mám toto Obrázek
a připojený telefon, který má plný signál, se po chvilce tváří takto Obrázek
Popravdě moc nevím, co s tím


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 27. črc 2020 22:30:56 
Offline

Registrován: stř 26. črc 2017 0:53:00
Příspěvky: 353
Iny telefon si skusal?

_________________
Citroen C4GP, 03/2017, 1,6 HDI 120 AT6


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 27. črc 2020 22:43:52 
Offline

Registrován: pon 18. zář 2017 23:25:57
Příspěvky: 22
To je právě zajímavý, mám ještě BlackBerry PRIV a s tím to nezlobí, myslel jsem, že je to teda jasně telefonem...Ale ve služební Škodovce mi to nezlobí ani s Key2..což mě zaráží


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 28. črc 2020 9:55:22 
Offline

Registrován: stř 27. zář 2017 10:13:42
Příspěvky: 411
bude to spis problem KEY2; nejaka nekompatibilita BT protokolu... zkusil bych nastavit primo na telefonu jednak neprenaseni melodie do BT zarizeni, druhak zkusit vypnout jakykoliv jiny protokol, nez HF (neprenaset zkusebne hudbu (A2DP))... nejaky nastaveni k BT je pak taky pod "vyvojarskyma moznostma"


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 28. črc 2020 11:09:09 
Offline

Registrován: čtv 22. srp 2019 9:12:08
Příspěvky: 13
Já mám BB Keyone a beru si C4GP v rámci krátkodobého 10měsíčního leasingu už několik let za sebou. Tento týden vracím auto z loňska, na kterém mi poprvé BT nefunguje. Spáruje se, propojí, ale propojení za chvilku ztratí. připojím znovu, telefonuju a i během hovoru se BT odpojí a hovor probíhá jen v telefonu. Na všech předchozích C4GP jsem ten problém nikdy neměl a vzhledem k tomu, že telefon aktualizace nedostal již nějakou dobu, tak jsem si myslel, že to muselo být nějakou aktualizací systému v autě. Tak jsem zkusil jiný telefon a tam bez problému, takže je možné, že asi nějakou aktualizací si ten BT protokol PSA s BB přestal rozumět a padá to. V pátek bych měl přebírat nové, tak dám vědět, zda je ten problém i tam.

_________________
GRAND C4 SPACETOURER SHINE PACK 2.0 BlueHDi160 S&S EAT8 EURO 6.2


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 31. črc 2020 17:22:28 
Offline

Registrován: čtv 22. srp 2019 9:12:08
Příspěvky: 13
Zigac píše:
Já mám BB Keyone a beru si C4GP v rámci krátkodobého 10měsíčního leasingu už několik let za sebou. Tento týden vracím auto z loňska, na kterém mi poprvé BT nefunguje. Spáruje se, propojí, ale propojení za chvilku ztratí. připojím znovu, telefonuju a i během hovoru se BT odpojí a hovor probíhá jen v telefonu. Na všech předchozích C4GP jsem ten problém nikdy neměl a vzhledem k tomu, že telefon aktualizace nedostal již nějakou dobu, tak jsem si myslel, že to muselo být nějakou aktualizací systému v autě. Tak jsem zkusil jiný telefon a tam bez problému, takže je možné, že asi nějakou aktualizací si ten BT protokol PSA s BB přestal rozumět a padá to. V pátek bych měl přebírat nové, tak dám vědět, zda je ten problém i tam.


tak nove auto vyzvednuto, nerozumim jedne veci - vyrobeno ted v cervenci a infotaiment system z kvetna 2019 a mapy v14. Vybaven flashkou s v17 jsem je hned aktualizoval na posledni. System budu jeste muset aktualizovat. Propojeni se podarilo prvni telefonat pres Bt absolutne bez problemu. Po vypnuti motorupro natankovani a zapnuti, jiz stejna chyba jako predtim a hovor BT spojeni se s BB Keyone neudrzelo a jKo u predchoziho padalo do sluchatka, takze nepouzitelne. ach jo

_________________
GRAND C4 SPACETOURER SHINE PACK 2.0 BlueHDi160 S&S EAT8 EURO 6.2


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 31. črc 2020 21:05:55 
Offline

Registrován: pon 18. zář 2017 23:25:57
Příspěvky: 22
Tak já zas zjistil, že když dám SIMku do druhého slotu telefonu, auto už signál neztrácí.. To by sice ukazovalo na problém telefonu, ale proč to ve škodovce teda funguje?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz