Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - CONNECT NAV




Právě je čtv 21. lis 2019 3:13:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 320 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: čtv 07. lis 2019 11:07:12 
Offline

Registrován: sob 17. říj 2009 23:44:07
Příspěvky: 210
Úplne na začiatku vlákna máš návod ako sa zaregistrovať a stiahnuť si aktuálne mapy a firmware + postup ako ich nahrať do auta.
Na stránke 18 mám návod, ako si objednať grátis TomTom LiveTraffic na dobu 3-och rokov.

_________________
Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE Obrázek
C5 Tourer 2.0 HDi 143k Exclusive Obrázek - predané
C3 1.4i 54kW 2002 Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: čtv 07. lis 2019 19:04:34 
Offline

Registrován: stř 26. črc 2017 0:53:00
Příspěvky: 300
Ale ak si si uz zaplatil raz jeden rok nic gratis uz nedostanes. Skoda. 1.11 mi skoncilo predplatne. :x t

_________________
Citroen C4GP, 03/2017, 1,6 HDI 120 AT6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: čtv 07. lis 2019 22:05:13 
Offline

Registrován: stř 27. zář 2017 10:13:42
Příspěvky: 360
navod je tu v topicu na prvni strance a pokud soudruzi nezmenili postup oproti prvnim CN autum, tak by to melo sedet... casto byva problem ve spatnem zformatovani karty, v jeji nizke rychlosti, nebo spatne strukture adresaru na karte...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: pát 08. lis 2019 9:33:51 
Offline

Registrován: úte 26. dub 2011 20:57:27
Příspěvky: 12
Ahoj
Já to dělám podle návodu z českých stránek tady je odkaz

https://www.citroen.cz/financovani-sluz ... e-map.html

takhle mi to ukázali v servisu stačí zadat VIN a nabídne to aktualizace systému a map. Je tam i návod ale nejde mi to ještě zkusím jiný USB nosič


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: sob 09. lis 2019 22:03:34 
Offline

Registrován: stř 27. zář 2017 10:13:42
Příspěvky: 360
bylo to myslim tak, ze fleska musela byt na FAT32 (a osvedcila se automaticka velikost alokace) a musela byt celkem rychla (pri nacitani se podle me testuje rychlost prenosu a pokud vyprsi nejaky timeout, tak to nahlasi chybu)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 320 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz