Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Zavírání dveří zavazadlového prostoru DO




Právě je ned 16. pro 2018 5:41:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 19. zář 2017 0:06:43 
Offline

Registrován: pon 18. zář 2017 23:25:57
Příspěvky: 17
Dobrý den,
mám asi měsíc starý Grand C4 Picasso ve výbavě Shine a jednu věc bych potřeboval vyřešit.
Šlo by prosím nějak nakódovat (třeba přes diagnostiku BSI) aby se víko kufru zavřelo tlačítkem na dálkovém ovladači? Vím, že u mého předešlého Superba to oficiálně nešlo (z bezpečnostních důvodů) Pokud měl ale člověk doma diagnostiku, bylo to za 5 minut.
Není to můj rozmar, zavírání nohou pod nárazníkem je určitě super, ale jako vozíčkáři je mi k prdu. Tlačítko na víku je tak nějak mimo dosah, když sedím na vozíku :-)
Děkuju za info a pomoc


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 19. zář 2017 16:26:09 
Offline

Registrován: stř 26. črc 2017 0:53:00
Příspěvky: 200
Myslim ze presne na toto som ti uz odpovedal na inom fore. Daj si dorobit vypinac, staci potiahnut dva kable z vypinaca a paralerne ho pripojit. Elektrikar to bude mat za hodinu spravene.

_________________
Citroen C4GP, 03/2017, 1,6 HDI 120 AT6


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 20. zář 2017 16:26:55 
Offline

Registrován: pon 18. zář 2017 23:25:57
Příspěvky: 17
Koukám, že oba pročítáme vícero for.. To jsem zvažoval, ale byl by to trochu problém, protože bych potřeboval, abych mohl dveře zavřít když ležím v kufru (občas v něm spím :-D) a i když sedím za volantem.. To znamená, že bych asi musel dělat 2 tlačítka. DO by byl prostě praktičtější...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 20. zář 2017 19:09:37 
Offline

Registrován: stř 26. črc 2017 0:53:00
Příspěvky: 200
Ani pripojit DO nie je pre elektrikara problem.

_________________
Citroen C4GP, 03/2017, 1,6 HDI 120 AT6


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 20. zář 2017 19:10:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6563
Bydliště: Kolín
sice blbost ale co napsat na francouzske oddeleni (v CR sou lemplove) a zeptat se jich na tuhle moznost kvuli indispozici

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 17. čer 2018 22:23:13 
Offline

Registrován: pon 18. zář 2017 23:25:57
Příspěvky: 17
Tak České zastoupení fakt nepomůže, jen stále dokola melou, že to jít nemůže, protože bych mohl někoho přibouchnout..A pro kontakt s FR nemám dostatek jazykových znalostí...teoreticky by mohl pomoct Magicar, sice bych musel mít ještě jeden ovladač, ale to by nevadilo..zatím stále nevyřešeno

EDIT: Tak Magicar by možná fungoval, ale bez záruky... Peugeot 5008 zavírání přes DO umí, ale mě to zřejmě nepomůže, protože ten zavírací systém je jiný..
Ještě mě napadlo, jestli by tam teoreticky nešlo napájet tohle: https://www.kufatec.de/shop/fr/heckktru ... =anleitung Ale to je asi kravina


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 19. čer 2018 16:59:11 
Offline

Registrován: stř 27. zář 2017 10:13:42
Příspěvky: 253
sel bych teda taky spis cestou nejakyho zkusenejsiho elektrikare... je to preci jen pouze tlacitko, takze by ho melo jit predelat, nebo paralerne napojit na jiny a kdyz uz pujde toto, tak bezdratove to musi jit taky... jen pak bude zbytecne dalsi ovladac :-( pres nejaky nastaveni v BSI jako pres VCDS to neslo?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 19. čer 2018 20:54:59 
Offline

Registrován: pon 18. zář 2017 23:25:57
Příspěvky: 17
Prej ne..taky mi to přijde divný..Chtěl jsem se právě vyhnout druhému ovladači


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 20. čer 2018 9:00:40 
Offline

Registrován: stř 27. zář 2017 10:13:42
Příspěvky: 253
zkusil bych mozna kontaktovat ten Peugeot... preci jen je spousta veci stejnych, tak trebas neco poradi, ci vymeni jednotku apod... co nejaky fr. forum? taky mam odkaz na jednoho turka, co si el. dvere dodelaval: https://frenchcarforum.co.uk/forum/view ... hp?t=59124


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 09. črc 2018 23:33:52 
Offline

Registrován: pon 18. zář 2017 23:25:57
Příspěvky: 17
Nakonec jsem to vyřešil tímhle: https://www.zabezpecovaci-zarizeni.cz/p ... 5Bw1875%5D
mám sice další ovladač, ale to nevadí. Kabely jsem nechal vytáhnout od tlačítka na dveřích. Napájení jsem pak natáhl přímo od baterky. Původně jsem vzal proud ze zásuvky v kufru, tu ale auto uspává a modul pak nefungoval.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz