Fórum Citroeny.cz
http://www.forum.citroeny.cz/forum/

CONNECT NAV
http://www.forum.citroeny.cz/forum/viewtopic.php?f=184&t=10251
Stránka 13 z 16

Autor:  xxc [ pát 10. srp 2018 11:31:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: CONNECT NAV

Inak komu nejde aplikacia v novom androide, tak treba ju vybrat z monitorovania spotreby a potom funguje perfektne. Lebo s prechodom na android 8 zacala blbnut a povodne som myslel, ze chyba je v aplikacii.

Autor:  Barbucha [ pát 10. srp 2018 20:12:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: CONNECT NAV

Aplikace MyCitroen je po novém spárování přes BT opět funkční...

Autor:  Jan Humr [ pon 13. srp 2018 15:25:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: CONNECT NAV

Zdravím. Stáhl jsem poslední verzi firmware a map. Předchozí mám 21.06.47.34 a mapy 8.0.0. Už jsem 3x bez problému aktualizoval, ale teď se po připojení flash zobrazí hláška "Verze neni kompatibilní s hardware". Nevím kde se stala chyba. Má někdo podobnou zkušenost? Díky

Autor:  kubisz [ pon 13. srp 2018 16:35:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: CONNECT NAV

spatne nahrana licence, nebo spatna (spatne naformatovana / pomala / plna fleska)

edit: este tu je nekde na zacatku tematu, ze zalezi i na tom, cim se to rozbaluje... ja pouzivam 7-zip a zatim dycky OK, zato s tou fleskou uz sem mel problem nekolikrat...

Autor:  snowdiver [ čtv 16. srp 2018 10:59:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: CONNECT NAV

Zdravím páni, asi som retard, ale kde v navigácii sa nastavuje zobrazovanie rýchlostných limitov.

Autor:  reduta [ čtv 16. srp 2018 16:27:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: CONNECT NAV

Nikde jsem neviděl, že by se něco nastavovalo, ukazuje to samo, pokud je má mapa v databázi nebo aktualizuje snímací kamerou.

Autor:  mart.c4gp [ čtv 16. srp 2018 16:41:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: CONNECT NAV

reduta píše:
Nikde jsem neviděl, že by se něco nastavovalo, ukazuje to samo, pokud je má mapa v databázi nebo aktualizuje snímací kamerou.


Ten rychlostní limit se ukazuje vedle údaje o rychlosti. Už tady jednou zaznělo, že asi u aut, která nemají čtení značek, se rychlostní limit neukazuje. Je to na kouknutí do návodu.

Autor:  snowdiver [ čtv 16. srp 2018 18:08:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: CONNECT NAV

Vďaka, tak to je prieser. Čítanie značiek nemám a po dlhoročnom používaní rôznych Garminov už vyše roka pátram, ako sa k tomu dopracovať. Takže asi márne. Myslel som si, že to je elementárna požiadavka na navigáciu. Asi ne je.

Autor:  xxc [ čtv 16. srp 2018 19:00:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: CONNECT NAV

Bez citania znaciek by to asi len podla navigacie nebolo ono.

Autor:  kubisz [ čtv 16. srp 2018 19:03:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: CONNECT NAV

no dost by se to hodilo a ten udaj v mape urcite je :-( nejde to zapnout pres kabel? ;-)

Autor:  matko100 [ čtv 16. srp 2018 20:47:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: CONNECT NAV

xxc píše:
Inak komu nejde aplikacia v novom androide, tak treba ju vybrat z monitorovania spotreby a potom funguje perfektne. Lebo s prechodom na android 8 zacala blbnut a povodne som myslel, ze chyba je v aplikacii.


Ahoj asi som lama ,no ako sa to vybera z monitorovania spotreby?
dik

Autor:  reduta [ čtv 16. srp 2018 21:33:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: CONNECT NAV

matko100 píše:
xxc píše:
Inak komu nejde aplikacia v novom androide, tak treba ju vybrat z monitorovania spotreby a potom funguje perfektne. Lebo s prechodom na android 8 zacala blbnut a povodne som myslel, ze chyba je v aplikacii.


Ahoj asi som lama ,no ako sa to vybera z monitorovania spotreby?
dik


Nic se nemění v mobilu (leda tak možná u Číňana), ty aktualizace apk nemají zvládnuté a někdy prostě apk už sama nestahuje data. Mě se to stává ob aktualizaci. Řešením je zálohovat soubor jízd a smazat + reinstalovat apk a nově spojit s vozem.

Autor:  reduta [ čtv 16. srp 2018 21:39:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: CONNECT NAV

kubisz píše:
no dost by se to hodilo a ten udaj v mape urcite je :-( nejde to zapnout pres kabel? ;-)


V návodu je psáno:
Systém bere do úvahy rovněž informace
o omezeních rychlosti pocházející z mapových
podkladů navigačního systému.

Mám odzkoušeno, že to bere i limity z mapy na místech, kde někdo urval značky - samo se to přepne na jinou rychlost než byla poslední viditelná.

Autor:  mart.c4gp [ pát 17. srp 2018 0:52:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: CONNECT NAV

reduta píše:
kubisz píše:
no dost by se to hodilo a ten udaj v mape urcite je :-( nejde to zapnout pres kabel? ;-)


V návodu je psáno:
Systém bere do úvahy rovněž informace
o omezeních rychlosti pocházející z mapových
podkladů navigačního systému.

Mám odzkoušeno, že to bere i limity z mapy na místech, kde někdo urval značky - samo se to přepne na jinou rychlost než byla poslední viditelná.


Souhlas, system bere podklady o max. rychlosti z mapy a pokud je nejaka znacka, tak to aktualne upravi podle znacky.
Taky bych povazoval za zakladni vlastnost navigace, ze bude ukazovat udaj o maximalni povolene rychlosti v danem useku. To uz umel TomTom pred 10 lety urcite. To cteni zancek by mela byt jen takova tresinka navic.

Autor:  xxc [ pát 17. srp 2018 8:59:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: CONNECT NAV

Presne tak to mam na Renaulte, ale tam kamera cita znacky (a celkom spolahlivo) a asi len doplnuje podla map. Keby to bralo len podla navigacie, tak by sa ludia mohli stazovat pri obmedzeniach a zmenach, ze ich namerali a navigacia ukazovala inac. A o tych udajoch v mapach si iluzie nerobim, niekolko rokov nevedia nevedia doplnit cestu ku mne domov a zmenit kedysi jednosmerku na obojsmernu cestu o ulicu dalej.

Stránka 13 z 16 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/