Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - CONNECT NAV




Právě je sob 18. srp 2018 20:15:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 201 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: sob 23. čer 2018 13:12:19 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 27. zář 2017 10:13:42
Příspěvky: 197
standardni vybava to neni (SIM slot v aute)... soucasny auta (nevim, presne od kdy, cca brezen 2018) uz to ale maji povinne (SOS system) a predpokladam, ze kdyz uz to tam musi byt, tak si to nenechaji ujit jako "vyhodu"

_________________
C4GP technospace bHDi 88 EAT6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: pon 25. čer 2018 23:37:51 
Offline

Registrován: čtv 24. srp 2017 0:48:30
Příspěvky: 17
Dopravní situaci stahuje TomTom Traffic okruhu 150km. Stejně tak fungují i origo navigace od TomTomu. Sice to šetří data ale když vyjíždíte např. z Opavy do Prahy, tak navigece netuší nic o zácpě na D1 u Brna a pak dále ve všech zúženích a trvá na cestě po D1. Pak lze v celkovém přehledu ukázat dopravu v místě cíle.
Zajímavost - dnes jsem zjistil, že TomTom traffic ukazuje u P+R parkovišt okolo Prahy počet volných míst.
Co se týká pokrytí Slovenska, tak snad TomTom na tom pracuje. Státy EU by tam měly být všechny. Při posledním průjezdu v květnu ukazuje pouze radary, které tam zřejmě zadali uživatelé.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: úte 26. čer 2018 0:41:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 27. zář 2017 10:13:42
Příspěvky: 197
nejsem si uplne jistej, ale rekl bych, ze se TTT obnovuje pri ceste v ramci perimetru... nevim teda ale, jak casto, nebo je to urcite jinak? diky

_________________
C4GP technospace bHDi 88 EAT6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: úte 26. čer 2018 8:53:10 
Offline

Registrován: čtv 24. srp 2017 0:48:30
Příspěvky: 17
kubisz píše:
nejsem si uplne jistej, ale rekl bych, ze se TTT obnovuje pri ceste v ramci perimetru... nevim teda ale, jak casto, nebo je to urcite jinak? diky


Ano, to jo, během cesty vždy načítá situaci v aktuálním perimetru. Tak na modelovém příkladu cesty Opava - Praha se postupně načtou všechny problémy, která vás čekají. Myslím, že Waze pracuje obdobně. Je jasný, že za tři hodiny, než ujedete 300km, se situace může celkem zásadně změnit a proto by info o hodinové zácpě před Prahou nemuselo být úplně relevantní.
Ten povzdech směřoval k tomu, že kdybych tušil dopředu ten hodinový zásek na D1, tak budu volit rovnou severní cestu Bruntál, Žamberk, Hradec Kr., která je i krajinově zajímavá :-)
TTT vás samozřejmě protáhne mimo ucpanou D1 v aktuálních místech ale i tak už naskakuje celkový čas jízdy
Směrem na západ od našich hranic, kde je hustší dálniční síť, tenhle problém nemají.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: sob 30. čer 2018 7:59:46 
Offline

Registrován: ned 04. úno 2018 19:47:22
Příspěvky: 30
Máme druhou letošní aktualizaci map:
http://download.tomtom.com/OEM/PSA/MAP/ ... _WAVE2.tar

_________________
C4 Picasso 2018 Shine
C4 Picasso 2015 Intensive
Renault Fluence 2010
Renault Megane 2006


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: sob 30. čer 2018 14:50:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 27. zář 2017 10:13:42
Příspěvky: 197
uz sem se nemoh dockat :-) predtim to bylo co puldruheho mesice a ted dodrzujou ten kvartalni interval...

_________________
C4GP technospace bHDi 88 EAT6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: pon 09. črc 2018 23:17:00 
Offline

Registrován: pon 18. zář 2017 23:25:57
Příspěvky: 17
Je k dispozici i nový firmware. Stahoval jsem ho odtud: https://majestic-web.mpsa.com/nas/eu/mj ... _WAVE2.tar
není k němu soubor license, ale jde to obejít. Stačí připojit auto k internetu, já nemám zaplacenou službu TomTom online services, takže jsem připojil auto k wifi hotspotu přes mobil a následně aktualizoval firmware z flashky. Všechno bez problémů.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: úte 17. črc 2018 13:36:33 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 27. zář 2017 10:13:42
Příspěvky: 197
a ma ho nekdo uz ofi v nabidce pres FR citrona? u nas furt nic... celkem se ted trapim s resetama ConnectNAVu kvuli BT, tak trebas na tom frantici zapracovali ;-) diky

_________________
C4GP technospace bHDi 88 EAT6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: čtv 19. črc 2018 8:29:22 
Offline

Registrován: čtv 24. srp 2017 0:48:30
Příspěvky: 17
kubisz píše:
a ma ho nekdo uz ofi v nabidce pres FR citrona? u nas furt nic... celkem se ted trapim s resetama ConnectNAVu kvuli BT, tak trebas na tom frantici zapracovali ;-) diky


Tam se mi jeste neobjevil. Tak stazeno z odkazu a auto nakrmeno novym FW. Zatim to porad jezdi a zataci :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: čtv 19. črc 2018 8:47:30 
Offline

Registrován: sob 23. zář 2017 13:38:55
Příspěvky: 8
A ja uz ho na FR strankach vidim: V.21.07.16.32_NAC-r0
V aplikaci stale ne (i kdyz ted si nejsem jist, jestli tam nekdy byl videt update FW, nebo jen map).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: čtv 19. črc 2018 9:10:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 27. zář 2017 10:13:42
Příspěvky: 197
ja uz tedka taky, chodi to i jako maily do FR stranek, diky za info

_________________
C4GP technospace bHDi 88 EAT6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: čtv 19. črc 2018 9:44:31 
Offline

Registrován: čtv 17. kvě 2018 21:57:36
Příspěvky: 13
Na FR stránkách ho mám ke stažení, v aplikaci se mi nenabízí.

_________________
C4GP (respektive už Spacetourer) 1.6THP EAT6 2018


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: ned 22. črc 2018 18:43:06 
Offline

Registrován: čtv 17. kvě 2018 21:57:36
Příspěvky: 13
Tak jsem úspěšně zaktualizoval (origo firmware z citroen-fr), ale přestal mi fungovat parkovací asistent (ten co parkuje sám). Nenepadne někoho co zkusit, aby to zase naběhlo?
Určitě to nějak souvisí - během aktualizace, v první fázi, než se display přepnul do flashovacího módu, se ukázala hláška, že parkovací asistent není dostupný. Po aktualizaci pak nefunguje tlačítko pro parkování. Ne že bych bez toho nemohl žít, ale ...

_________________
C4GP (respektive už Spacetourer) 1.6THP EAT6 2018


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: ned 22. črc 2018 22:19:18 
Offline

Registrován: sob 23. zář 2017 13:38:55
Příspěvky: 8
kemo píše:
během aktualizace, v první fázi, než se display přepnul do flashovacího módu, se ukázala hláška, že parkovací asistent není dostupný.


To, ze se behem aktualizace FW objevi "chybova" hlaska, ze parkovaci asistent nefunguje (nebo tak neco), to je asi normalni, videl jsem to pri vsech aktualizacich FW (predchozich verzi). Proto se taky v navodu pise, ze se auto nema pouzivat, protoze nektere systemy nejsou k dispozici. Taky napriklad nehlida vyjeti z pruhu a myslim, ze nesel ani tempomat (nebo rozpoznavani rychlostnich limitu, nevim...). Ale po dokonceni updatu vzdy zase vsechno fungovalo.
Posledni FW jsem ale jeste neinstaloval. Bud jezdim kratke trate, nebo potrebuju navigaci, tak neni kdy.

Zkusil bych to aplikovat znovu, pripadne nejdriv znovu vse nahrat na flashku (i kdyz chyba na flashce by mela byt podchycena nejakym CRC...)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: pon 23. črc 2018 16:35:27 
Offline

Registrován: čtv 17. kvě 2018 21:57:36
Příspěvky: 13
Tak to naprosto nechápu. Včera jsem si všiml, že zlobilo i sledování mrtvého úhlu a dnes už vše včetně parkovacího asistenta ok.
Asi si musím zvyknout na francouzský svět :roll:

_________________
C4GP (respektive už Spacetourer) 1.6THP EAT6 2018


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 201 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz