Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - CONNECT NAV




Právě je sob 18. lis 2017 17:34:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 102 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: stř 04. říj 2017 18:31:28 
Offline

Registrován: stř 26. črc 2017 0:53:00
Příspěvky: 58
Netreba.

_________________
Citroen C4GP, 03/2017, 1,6 HDI 120 AT6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: stř 04. říj 2017 21:14:31 
Offline

Registrován: pon 18. zář 2017 23:25:57
Příspěvky: 9
asi mám někde chybu, nedaří se a nedaří..jen napíše,že aktualizace se nezdařila...hned na začátku


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: stř 04. říj 2017 21:26:46 
Offline

Registrován: stř 26. črc 2017 0:53:00
Příspěvky: 58
Použil si 7zip?

_________________
Citroen C4GP, 03/2017, 1,6 HDI 120 AT6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: stř 04. říj 2017 22:20:40 
Offline

Registrován: pon 18. zář 2017 23:25:57
Příspěvky: 9
Mám Mac, takže jsem použil Keka, alternativa 7zipu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: pát 06. říj 2017 8:56:47 
Offline

Registrován: stř 26. črc 2017 0:53:00
Příspěvky: 58
Dojdi na Slovensko, požičiam ti USB, kde to mám nahraté a plne funkčné. :-)

_________________
Citroen C4GP, 03/2017, 1,6 HDI 120 AT6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: pát 06. říj 2017 13:26:58 
Offline

Registrován: pon 18. zář 2017 23:25:57
Příspěvky: 9
Díky Nahrál jsem to v práci a funguje, jen nevím, jestli díky přeformátování flashky, nebo díky rozbalení v 7zipu..

EDIT: Ještě dotaz, dá se někde změnit hlas navigace? Ten chlap mi nesedí..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: ned 08. říj 2017 11:31:20 
Offline

Registrován: stř 26. črc 2017 0:53:00
Příspěvky: 58
Nenasiel som to tam... inak v cechach sa sklonuje po stu metrech?

_________________
Citroen C4GP, 03/2017, 1,6 HDI 120 AT6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: ned 08. říj 2017 22:35:46 
Offline

Registrován: sob 23. zář 2017 13:38:55
Příspěvky: 6
lakinooo píše:
v cechach sa sklonuje po stu metrech?


Zní to opravdu divně. Ještě by se dalo pochopit, že namísto "po sto..." říkají "po (jednom) stu...", ale pak bych spíš očekával "po stu metrů"...

Nicméně, nerad bych odváděl pozornost od svého dotazu z 23.9. ohledně rozchození TomTom Live služeb:
viewtopic.php?f=184&t=10251&start=30#p64388

Asi bychom všichni uvítali návod či zkušenosti v tomto směru. Prosím...!

BTW: Ja jsem auto připojil na net přes wifi, ale nedělo se nic. Přes mobil jsem nezkoušel.

Předem díky!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: stř 11. říj 2017 12:18:55 
Offline

Registrován: stř 11. říj 2017 12:06:39
Příspěvky: 1
Tak po dvou dnesch se mi podařilo přes francouzské stránky stáhnout aktuální firmware 21-05-90-42_NAC-r1 a aktuální mapu pro moje auto, ale byl to strašný boj aby mi to nabídlo ty data ke stažení.
Po příhlášení na stránky francouzského citroenu a zadání automobilu a dovyplnění dalších informací o mě se na stránce https://mycitroen-fr.citroen.com/mycitroen/?page=[ovip_without_bta]_page_telechargement_applicatif oběvily pole pro stažení mapy a firmware.
Třeba to někomu pomůže - Od oficiálního citroen zastoupení mi bylo řečeno že mi nepomůžou že mi to udělají v salonu. Tedy už vím že si vše člověk může stáhnout a udělat sám i bez nich

Vše dle prvního článku platí, jenom to není na dvě kliknutí a musí tomu člověk nějakou chvíli věnovat

Citroen C4 Grand picasso 2.0Hdi/110kW 2017 automat SHINE


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: úte 17. říj 2017 22:40:29 
Offline

Registrován: pon 18. zář 2017 23:25:57
Příspěvky: 9
Ten Fr. web se zbláznil.. nabídlo mi to aktualizaci na mapy v. 6, po peripetiích nainstalováno, dneska jsem se z legrace podíval, jestli není třeba FW a hle, nabízí mi to aktualizaci map...na verzi V.5.0.1-r0.

Někde je asi chyba :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: stř 18. říj 2017 7:40:44 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 19. říj 2009 18:03:28
Příspěvky: 33
Mám stejnou informaci, mám nainstalovánu verzi map 6, web mi nabízí verzi 5.
Přitom všude se píše, že se musí verze instalovat "po sobě". Počkám na verzi 7
a potom se uvidí... :-)

_________________
Je: C4 Picasso Feel, 1.6 blueHDI, AISIN AM6, šedá Shark, 09/2016
Bylo: C4 1.4 16V, červená Lucifer, 2007


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: stř 18. říj 2017 16:31:43 
Offline

Registrován: stř 27. zář 2017 10:13:42
Příspěvky: 42
ja nemam zadny update, jen sem se prihlasil a taky mi to nabizi verzi 5, takze asi nejakej error ;-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: stř 18. říj 2017 19:23:43 
Offline

Registrován: stř 27. zář 2017 10:13:42
Příspěvky: 42
ahoj, neni tady prosim nekdo, kdo se pokousel v soucasne dobe aktivovat tomtom traffic? zkousim to pres ty frantikovy stranky a zaseknu se pred platbou, kde se objevi chyba:

Citace:
Une erreur s'est produite. La page demandée n'existe plus, vous allez être redirigé automatiquement vers l'accueil du site


coz je neco ve smyslu, ze se stranka UZ neexistuje a ze mam smulu... diky za tipy

PS: vse samozrejme zkousim v IE a nejdu tam pres odkaz, ale poctive se proklikam pres menu, chjo...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: pát 20. říj 2017 8:22:50 
Offline

Registrován: stř 27. zář 2017 10:13:42
Příspěvky: 42
ahoj, este prosim dotaz... nevite, jak je to s verzema FW? podle fr. webu mam stazeno 21-05-90-42_NAC-r1, v aute je 5.15.29.42-r0, po vlozeni do auta to tvrdi, ze na to nemam HW... oznaceni verze je bud v aute prehazene, nebo vubec logikou neodpovida tomu stazenemu FW... netusite, ktera z nich je teda novejsi? diky, kuba


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CONNECT NAV
PříspěvekNapsal: pát 20. říj 2017 9:30:56 
Offline

Registrován: sob 23. zář 2017 13:38:55
Příspěvky: 6
kubisz píše:
ahoj, este prosim dotaz... nevite, jak je to s verzema FW? podle fr. webu mam stazeno 21-05-90-42_NAC-r1, v aute je 5.15.29.42-r0, po vlozeni do auta to tvrdi, ze na to nemam HW... oznaceni verze je bud v aute prehazene, nebo vubec logikou neodpovida tomu stazenemu FW... netusite, ktera z nich je teda novejsi? diky, kuba


Ahoj,
dle Googlu je Tvoje verze z nove C4, ale uz z podzimu 2016. Takze aktualni FW 21-05-90-42_NAC-r1 by tam mel jit nahrat.
Ze mam "nekompatibilni hardware" mi to rikalo, kdyz jsem updatoval z V.21.05.82.12_NAC-r0 bez pouziti souboru s licenci (jak tady nekdo upozornoval, ze dle navodu neni licence potreba v aute s SOS tlacitkem).
Takze moje zkusenost je, ze (minimalne po uspesnem provedeni prvniho updatu s pouzitim licence) se update bez licence nepovedl ("nekompatibilni hardware"), ale po pridani adresare "license" se stazenym licencnim souborem uz to probehlo bez pripominek.

D.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 102 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz