Fórum Citroeny.cz
http://www.forum.citroeny.cz/forum/

problém BMP6
http://www.forum.citroeny.cz/forum/viewtopic.php?f=174&t=9540
Stránka 2 z 2

Autor:  kuntík [ sob 02. pro 2017 16:46:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: problém BMP6

asi je to málo, ale v servise se tvářil, jako že to zase tak málo není. Auto sem koupil z NL a musel sem ji měnit ve 127tis. Je pravda, že jezdím převážně po městě. Myslím, že to bude spíš ovládací ložisko, než spojka samotná. Pokud by to měl být robot, tak by diag asi něco nejspíš našla. Tady to vypadá spíš na mechanickou vadu. A kdyby ne, tak sada s ložiskem je proti tomu robotickému ovládání marginální položka.

Autor:  kuntík [ stř 06. pro 2017 16:50:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: problém BMP6

Tak a ted hledám servis Brno či okolí, kde mě tu spojku vymění. Poprvé sem se setkal, že mají problém s vlastním dílem, S jednoho mě pán vypoklonkoval přímo a v druhým že si přirazí 50%. V dalších dvou robota nechtěli udělat vůbec. Doba se mění ze servisů se stávají překupníci náhradních dílů.

Autor:  kuntík [ sob 16. pro 2017 0:34:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: problém BMP6

Tak a je hotovo, našel jsem si menší servis na venkově, pán mehanik v pohodě se zkušenostmi ze značkového servisu a diag. na frantíky. Rozjezdy jsou nebe a dudy, jen mě zaráží, že to vydrželo jen 70tis. km od předešlé výměny. Vlastně jen ložisko v něm bývá zakopaný pes co způsobuje skákavé problémy. Spojka se zdá být v pořádku, lamela sjetá 40-50%. Koupil jsem sadu i ložisko Sachs + gufera 6300 kaček a s prací tedy celkem 11 tis.
Jo a ten servis co si chtěl narazit přirážku za vlastní díly, tak mě druhý den volal technik, že by mě to za 15 tisíc tedy jako vyměnil. Hodně velký srandista, alespoň vím, kam už nos příště nestrčit. :D

Autor:  Macko [ pon 18. pro 2017 18:26:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: problém BMP6

Ahoj,
no dneska tie náhradné diely vyrobené v číne prebaľujú a tvária sa ako origi. Nie je asi div, že to vydržalo len 70 tkm. No tým netvrdím, že je to zrovna tento prípad. Ešte by ma zaujímalo, ako poznať, že to vysúvacia ložisko je v háji. Vidieť to na ňom vizuálne?

Autor:  kuntík [ čtv 21. pro 2017 0:33:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: problém BMP6

vidět to není, může to být v hydraulické části, nebo elektrické. Případně se muže zadrhávat na tom vodícím krčku či jak se tomu říká. Mám ho v krabičce až bude někdy čas zkusím ho rozebrat, třeba se něco ukáže. Tyhle věci se spíš dělají PL, RO, TR.

Stránka 2 z 2 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/