Fórum Citroeny.cz • Zobrazit téma - Tempomat




Právě je sob 21. zář 2019 21:37:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Tempomat
PříspěvekNapsal: úte 01. bře 2011 12:25:37 
Offline

Registrován: stř 31. bře 2010 14:20:32
Příspěvky: 123
Chcel by som do Citroenu Xsara Picasso 1,6HDi 92k r.v. 2008 domontovať tempomat. V Citroene tvrdia, že sa to dorobiť nedá. Nejaký nápad?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: úte 01. bře 2011 21:45:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 18. říj 2009 11:55:05
Příspěvky: 140
Ahoj.Mrkni sem:http://www.citroeny.cz/forumxxx/viewtopic.php?t=7205&highlight=tempomat

_________________
Picasso 1,6 16V Exclusive lucifer r.2006


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: stř 11. kvě 2011 10:10:58 
Offline

Registrován: stř 31. bře 2010 14:20:32
Příspěvky: 123
Jo, super. Normálne to vedia urobiť za 3500 CZK pri Prahe. Ale som z Košíc na Slovensku. Tu som nenašiel nikoho pod 300Eur! A to prosímpekne bez montáže.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: stř 11. kvě 2011 17:54:10 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 22. říj 2009 15:25:33
Příspěvky: 246
Bydliště: SK BB kraj
To je ako bez montaze , za co potom vlastne zaplatis ?Montaz obsahuje zasunutie packy tempomatu a zvysok diag.

_________________
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS , KLIMA , TEMP ,PP


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: čtv 12. kvě 2011 14:41:40 
Offline

Registrován: stř 31. bře 2010 14:20:32
Příspěvky: 123
Zaplatíš za
http://www.autoalarmy.sk/katalog/autodo ... -900c.html
+ za toto
http://www.autoalarmy.sk/katalog/autodo ... cm-35.html

+ za toto
http://www.autoalarmy.sk/katalog/autodo ... a-177.html

a dajaku kabeláž či čo.
:ugeek:
Nieje to len páčka, bratu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: čtv 12. kvě 2011 15:06:28 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6703
Bydliště: Kolín
na co takove blbosti kdyz staci original packa, spinac na spojku a hodinka na diag ?
bavime-li se o voze vybavenem CAN Bus sbernici :-D

Obrázek

BSI Inteligentní jednotka
C Ovladač regulace rychlosti
CV00 Modul přepínačů pod volantem
1261 Snímač polohy pedálu akcelerace
1262 Škrticí klapka s motorkem (pouze u vozidla s benzinovým motorem)
1320 Počítač motoru
1630 Počítač automatické převodovky
2100 Hlavní spínač brzdového pedálu
7020 Počítač ABS (nebo ESP podle verze)
7215 Vícefunkční displej
7306 Spínač spojky
7308 Druhý spínač brzdového pedálu

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: čtv 12. kvě 2011 16:58:35 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 22. říj 2009 15:25:33
Příspěvky: 246
Bydliště: SK BB kraj
Tie odkazy co si uverejnil su na auta s karburatorom , skrtiacou klapkou a podobne.
Tebe staci dokupit packu , zasunut vlavo dole pod packu smeroviek , aktivovat a ides na to .


Přílohy:
PT PSA.jpg [30.32 KiB]
Zatím nestaženo

_________________
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS , KLIMA , TEMP ,PP
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pát 13. kvě 2011 9:04:36 
Offline

Registrován: stř 31. bře 2010 14:20:32
Příspěvky: 123
Panečku. To žeby bolo tak jednoduché?
A to kde viem kúpiť takú super páčku, ako sa to dá aktivovať? Respektíve. kto by to vedel zabezpečiť? Vieš to ty, alebo poznáš niekoho, resp. nejaký servis?
Lebo Citroen oficiálne servisy nie a ostatní tuto v Košiciach mi vravia zhodne len o tom, čo som napísal, tie mnou uvádzané odkazy.
Vraj len páčku zasunúť a aktivovať, to sa dá u VW, Škoda, Seat, tie autá majú od výroby predprípravu na tempomat urobenú.
Som z toho jeleň.
:ugeek:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pát 13. kvě 2011 21:22:07 
Offline

Registrován: úte 01. úno 2011 12:36:05
Příspěvky: 96
Bydliště: Prostějov
já mám pikaču z r. 2002 (1.8 16v).jde to taky pouze namontováním páčky,či je potřeba koupit i novou BSI ?

_________________
Citroen Xsara Picasso Exclusive 1.8 16v (2002)
Renault Kangoo 1.4i automat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pon 16. kvě 2011 12:28:15 
Offline

Registrován: stř 31. bře 2010 14:20:32
Příspěvky: 123
No, musím sa pochváliť, zlomil som servisákov v Citroene, nakoniec mi ten tempomat namontovali. Obmedzovač nefunguje, tempomat áno. Dá sa aj pridávať a uberať rýchlosť klikaním, jeden klik 2km/h. Aktuálna rýchlosť nastaveného tempomatu sa ukazuje namiesto stavu tachometra, a či je on alebo off je namiesto stavu denného tachometra. Pri pootočení kľúča sa ukáže kolko km je do najbližšej servisne kontroly, potom sa vysvieti stav denného aj celkového tachometra (najazdené km) a pri naštartovaní skočí číselná posledná hodnota nastavenia tempomatu a OFF.
Materiál aj s prácou 110E.
Spokojnosť.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: čtv 09. úno 2012 9:46:34 
Offline

Registrován: pon 07. bře 2011 19:43:34
Příspěvky: 118
jde ten tempomat dodelat i do Xsary Picasso 1.6/16V ?
can bus má

_________________
Xsara Picasso 1.6i SX Exclusive pack (rv2010, provoz2011), spotřeba (zima - 8.6l 20%mimo/80%město vs zima - 7,2l 80%mimo/20%mesto)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: čtv 09. úno 2012 23:00:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 25. říj 2009 21:35:45
Příspěvky: 84
jde, jen se musí splnit několik podmínek, jako je třeba spínač na spojce

_________________
www.xsara.cz
Fórum o lidech a autech.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: úte 20. úno 2018 12:18:59 
Offline

Registrován: sob 17. říj 2009 19:26:05
Příspěvky: 144
Zdravím,
má někdo z Vás fotku umístnění jakékoliv páčky tempomatu na CXP, když ovládání rádia je na volantu (rok výroby např. 2001)? Jde mi o to, kam ovládací páčku tempomatu umístit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: úte 20. úno 2018 16:28:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 17. říj 2009 16:11:08
Příspěvky: 6703
Bydliště: Kolín
na druhe strane nez je radio
Obrázek

_________________
bejvávalo: C4 1.4i > Felicia 1.3 GLXi > Saxo 1.0i > Saxo 1.4i

současnost: Velké auto pro velké kluky (vlastně teď už holky :-) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: úte 20. úno 2018 18:23:55 
Offline

Registrován: sob 17. říj 2009 19:26:05
Příspěvky: 144
Zdravím,
děkuji za foto, ale to je přesně ta páčka co nepotřebuji (snažil jsem se na to v otázce upozornit). Potřebuji pro CXP s ovládacími rlačítky rádia na volantu, ne páčkou pod volantem. Ale děkuji za snahu.


Naposledy upravil picasso dne úte 20. úno 2018 18:34:41, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz