Fórum Citroeny.cz
http://www.forum.citroeny.cz/forum/

Radio nedrží paměť
http://www.forum.citroeny.cz/forum/viewtopic.php?f=1&t=10466
Stránka 1 z 1

Autor:  lumikja [ ned 10. zář 2017 19:47:39 ]
Předmět příspěvku:  Radio nedrží paměť

Mám problémek s autorádiem. Do vozu se dodělávalo. Je to originál, ale nedrží paměť. Po vypnutí a vytažení klíčku se po chvíli vymaže. Kompletně nastavení, čas a stanice. Po zapnutí musím vše znovu nastavovat. Poradí někdo co s tím. Předem díky za rady.

Autor:  Havlicek.Lukas [ ned 10. zář 2017 19:50:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio nedrží paměť

original by to delat nemel
asi se v tom uz nekdo hrabal a prehodil pozice 4 a 7 na ISO konektoru

Autor:  lumikja [ úte 12. zář 2017 20:20:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio nedrží paměť

Co tedy s tím? Mám to zkusit přehodit? Nepoškodím nějak to rádio?

Autor:  Havlicek.Lukas [ úte 12. zář 2017 20:31:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio nedrží paměť

opravdu je radio original ?
neni to treba uz ten "novejsi" model ? - ale ten zapojit na ISO konektory nejde

doporucuji nafotit jak koncovku v aute tak i radio + jeho konektory

ale neni tam co pokazit

Autor:  lumikja [ úte 12. zář 2017 20:58:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio nedrží paměť

Jasné nafotím, rádio je v pohodě, protože jsem ho osobně zkoušel a vytáhnul z jiné C1. Vzadu na konektoru jsou 4 dráty a nic víc. Tak nevím?

Autor:  Havlicek.Lukas [ úte 12. zář 2017 21:04:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio nedrží paměť

hod fotky budem moudrejsi

Autor:  lumikja [ stř 13. zář 2017 19:25:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio nedrží paměť

Snažím se sem dostat foto ale pořád mi to nejde. Mohl bych poprosit o email, tam bych ty fotky poslal. Díky.

Autor:  Havlicek.Lukas [ stř 13. zář 2017 20:02:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio nedrží paměť

fotky tu jsou trochu omezene velikosti takze by se museli dat bud odkazy na uloziste nebo je zmensit

Autor:  lumikja [ pát 15. zář 2017 16:48:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio nedrží paměť

Takže proměřeno a všechno jak má být
na 4 - 12V porad
na 7 - 12V po kličku
a rádio stále paměť nedrží.

Autor:  Havlicek.Lukas [ pát 15. zář 2017 17:50:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio nedrží paměť

tak to uz bude jen na elektrikare

Autor:  lumikja [ pát 15. zář 2017 18:23:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio nedrží paměť

A není tam někde nějaké relátko?

Autor:  Havlicek.Lukas [ pát 15. zář 2017 18:34:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio nedrží paměť

prave ze neni

Autor:  lumikja [ pát 15. zář 2017 19:09:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio nedrží paměť

Tak to jsem z toho jelen a nemůže to být nějak propojené s řídící jednotkou? A protože je to z jiného auta, tak to není spárované?

Autor:  Havlicek.Lukas [ pát 15. zář 2017 19:28:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio nedrží paměť

tohle je low cost reseni to se neparuje
bud to ma C1 opravdu ty pozzice prehozene - ale to by snad bylo videt na kabelazi ze to nekdo predelaval
nebo to radio je spatne

Autor:  lumikja [ sob 16. zář 2017 19:28:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: Radio nedrží paměť

Vyzkoušel jsem 3 radia. Myslel jsem že jsou vadná ale toto je určitě v pohodě. Osobně jsem jej zkoušel v autě z kterého jsem jej vytahoval a všechno šlo, drželo paměť stanic, času i nastavení.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/